Expositie januari en februari!

Lieve allemaal,
Als allereerst natuurlijk de beste wensen voor 2021, maak er een heel mooi jaar van!! 
Ik begon mijn jaar gelijk goed… namelijk met mijn allereerste expositie! Vanaf 02-01-2021 tot en met eind februari, hangen er zo’n 21 tekeningen en schilderijen van mij bij Bastiaan Optiek in Waddinxveen (klik op de link voor de openingstijden). Ben je nieuwsgierig ga dan gerust een kijkje nemen, het meeste werk wat er hangt is in de afgelopen maanden gemaakt en is dus helemaal nieuw!

Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden, een mailtje of berichtje met je reactie is dan ook zeker welkom!

Je mag gewoon gaan kijken, ook met de huidige maatregelen, de winkel is groot genoeg om goed afstand te kunnen houden. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top