Bella in de boekhandels!

In november kwam “De dansende koe” uit, het lieve verhaal van Jozefien Stam waarbij ik de illustraties mocht maken. Afgelopen maanden zijn er mooie stappen gemaakt door de uitgever en nu kan ik zeggen dat er voor het eerst een boek van mij via alle boekhandels te bestellen is! Bij een aantal boekhandels in Nederland ligt hij zelfs al echt in de winkel, wat ben ik hier trots op!
Zeer binnenkort zal het prentenboek ook hier via mijn eigen webshop te koop zijn, volg me op instagram of Facebook als je precies wilt weten wanneer! Natuurlijk gaat lieve, dappere Bella dan ook mee naar de (kunst)markten waar ik dit jaar te vinden zal zijn.

Bella in de boekhandels! Meer lezen »

Buiten tekenen

Twee weken geleden zat ik op een wel hele bijzondere plek te tekenen. Namelijk toen we tijdens een week vakantie in Virton (België) een dagje in Frankrijk bij het kasteel van Sedan waren.

Vol goede moed (met temperaturen rond de 30 graden) gingen we op pad. Met mijn dummy en wat tekenmaterialen, water en zonnebrand in m’n rugtas, op zoek naar een schaduwplekje. Want rood haar, witte huid..nou ja, je snapt het. Maar de perfecte schaduwplek vond ik, goed verscholen (en dus heel fijn zonder mensen die over je schouder mee willen kijken) heb ik daar een tijdje zitten schetsen.

Het begin van het kasteel staat op papier en ik heb mooie foto’s gemaakt om het thuis verder uit te werken. Én ik ben niet verbrand!

Buiten tekenen Meer lezen »

Groei

In 2022 volgde ik het TOPcoaching illustratie traject bij Irene Goede. Hier hebben we het veel gehad over mijn illustraties en in het speciaal over de voorstudies, schetsen, het puzzelen met composities, kleuren uitproberen en noem maar op. Hier heb ik zoveel van geleerd en ben er ook echt in gegroeid. Nu leek het me dan ook het juiste moment dit meer in de praktijk toe te gaan passen.

Dus het ene traject was nog niet eens afgerond en ondertussen begon ik alweer met het volgende coachingstraject, namelijk bij Irene Cécile. Dit is niet zo zeer gericht op het creatieve deel, maar veel meer op het ondernemen! De eerste 2 sessies zitten er al op en het is zo leerzaam en leuk (en natuurlijk ook spannend) om te merken wat er nu al voor nieuwe dingen op mijn pad komen. Het is ook zo fijn om een half jaar lang de dingen waar je tegenaan loopt en aanvragen die je krijgt te kunnen overleggen. Daardoor leer je er op een andere manier en met een frisse blik naar te kijken! 

Ik denk niet echt in jaren en ben ook zeker niet van de goede voornemens, maar ik ben nu wel heel benieuwd naar wat 2023 me allemaal gaat brengen!

Groei Meer lezen »

Scroll naar boven