Kaartjes op maat

Geboortekaartje – Trouwkaart – Uitnodiging – Verhuisbericht – Jubileum

Wil je ook een geïllustreerd kaartje op maat laten maken voor de geboorte van jullie kindje, een uitnodiging voor jullie bruiloft, een persoonlijk verhuisbericht of iets heel anders? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Heb je zelf een idee van wat je graag op het kaartje zou willen zien, of heb je juist (nog) geen idee maar spreken mijn illustraties je erg aan? Er is zo veel leuks mogelijk en met voorbeelden, schetsen en fijn overleg komen we samen tot een uniek kaartje op maat.

Voorzijde geboortekaartje
Binnenzijde geboortekaartje (met voorbeeldtekst)

Hoe werkt het?

Heb je zelf een idee voor het kaartje of heb je illustratiewerk van mij of iets anders moois gezien wat je aansprak? Ik hoor heel graag wat ik voor je kan betekenen! Nadat we dit in het kort besproken hebben zal ik een prijsindicatie geven. Na akkoord hierop hebben we uitgebreid overleg over je wensen en de mogelijkheden, dit kan via Zoom of live in Waddinxveen zijn. Dan hebben we het grotendeels over het ontwerp, maar ook over welk papier je mooi vindt (ik kan samples laten zien), de enveloppen en welke extra’s je bijvoorbeeld zou willen. 

Hierna krijg je een mail met een samenvatting van wat we besproken hebben en daarbij de offerte met de precieze prijzen van de verschillende onderdelen. Als ik akkoord heb gekregen op de offerte zal ik starten met schetsen. Deze schetsen stuur ik per mail toe, zodat je er op je gemak naar kan kijken en het even kan laten bezinken. Voordat ik deze schetsen ga uitwerken hebben we (telefonisch) overleg of het naar je zin is en wat je graag nog anders zou willen zien. In deze fase zijn de aanpassingen namelijk nog makkelijk(er) te maken.
Daarna start ik met de uitwerking van de illustraties en het vormgeven van het kaartje, je zult zien dat alles dan op zijn plaats valt en één geheel wordt.

Voorzijde verhuiskaart
Achterzijde verhuiskaart

Indicatie van de verschillende kosten:

Ontwerpkosten:
De prijs voor het ontwerp van een kaartje op maat ligt tussen de €295,- en €695,- inclusief btw. Omdat het om een kaartje op maat gaat verschilt de prijs per ontwerp.
Drukkosten:
Gemiddeld komen de drukkosten bij een standaard papiersoort zonder extra’s uit op zo’n
€45,- per 50 kaartjes. Dit kun je verder zo gek maken als je zelf wilt, er zijn namelijk verschillende soorten bedrukking (verwerken van goud/koper/zilverfolie) maar ook verschillende opties wat betreft het formaat, het soort papier en natuurlijk het aantal kaartjes.
Overige mogelijkheden en kosten
:
-Enveloppen:
Vanaf 28 cent per stuk, dit ligt aan de kleur, het formaat en het aantal enveloppen. Deze kan ik (ruim) van te voren leveren zodat je de adressen alvast kunt schrijven.
Andere opties zijn:
-Sluitzegels
-Adresstickers
-Gepersonaliseerde postzegels

Betaling:
Als ik akkoord op de offerte heb gekregen en de eerste factuur betaald is (zie volgende regel) ga ik voor je aan de slag. Voorafgaand betaal je 40% van de ontwerpkosten en voor het afleveren van de kaartjes betaal je de overige 60% van de ontwerpkosten samen met de drukkosten, enveloppen en andere mogelijke besproken kosten.

Gebruik:
Jullie mogen natuurlijk de illustraties gebruiken voor het kaartje waar ik ze voor maak. Het auteursrecht op de illustraties blijft wel bij mij. Ik zal het kaart ontwerp gebruiken in mijn portfolio en op Social media, uiteraard zonder jullie gegevens.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en het laten maken van 1 proefdruk.

Ik wil een kaartje op maat laten maken:

Wil je een kaartje op maat door mij laten illustreren / ontwerpen? Of zijn er nog vragen na het lezen van bovenstaande informatie, neem dan contact op via lieke@illu-straver.nl, het contactformulier of 06-30370396.

Lieke heeft onze ideeën prachtig verwerkt tot een mooi geboortekaartje voor onze zoon. Lieke luisterde goed naar onze wensen en kwam met passende schetsen en suggesties. Ze nam ons mee in het hele proces van schets tot fysiek kaartje waarbij ze goede adviezen gaf over bijv de grootte van
de kaart en het soort papier. Ze is een vakvrouw met een mooie eigen manier van illustreren.
Melissa en Simon
Wij hebben bij Lieke een geboortekaartje op maat laten maken. Een van haar kaartjes sprak ons heel erg aan. En dat hebben we samen verder gepersonaliseerd, door kleur, lettertype en opmaak.
Heel erg fijn contact gehad en ook het meedenken voor alle opties was erg fijn!
Dank je wel Lieke!
Eva en Niek
Scroll naar boven