Lieke Straver

Illu-Straver is het ontwerp en illustratie bureau van Lieke Straver.
Geboren op 09-02-1988 in Gouda (Zuid-Holland) en vanaf dat ik een potlood kon vasthouden altijd aan het tekenen en creatief bezig. Na de Havo te hebben afgerond op het Coenecoopcollege in Waddinxveen heb ik dan ook mijn vervolgopleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam gedaan. Hier heb ik de opleiding Grafisch Vormgeven gevolgd met als specialisatie “Visualiseren”. 

Vandaar dat ik gelijk na het succesvol afronden van deze opleiding mijn eigen creatieve studio onder de naam “Illu-Straver” begonnen ben, dit was eind 2009.

Wat jaren en allerlei opdrachten verder heb ik de smaak nog meer te pakken en blijft de liefde voor het vak alleen maar groeien! In 2017 heb ik daarom mijn eigen Illu-Straver webshop geopend met onder andere wenskaarten, artprints en originele tekeningen en schilderijen. Ondertussen blijf ik altijd nieuwsgierig naar nieuwe materialen, blijf ik lekker experimenteren en hard aan het werk om mijn portfolio met verschillende stijlen uit te breiden. En natuurlijk altijd geïnteresseerd in nieuwe opdrachten en uitdagingen! 

Ik werk met allerlei verschillende materialen, zoals gouache, aquarel en kleurpotloden en combinaties hiervan. Daarnaast verdiep ik me ook in schilderen met olieverf en maak ik ook graag realistisch werk. Door verschillende technieken te gebruiken en te combineren maak ik de meest unieke illustraties, voor allerlei doeleinden. 

Aarzel niet en kijk op je gemak rond in mijn portfolio en in de shop om een indruk van mijn werk te krijgen. Geïnteresseerd in Illu-Straver en alles wat mij bezig houdt op het creatieve vlak? Volg me dan ook op Instagram! Daarnaast probeer ik op YouTube ook regelmatig kijkjes in mijn creatieve keuken te geven.

Bij vragen en/of opdrachten kun je hier contact met mij opnemen.

Lieke

Scroll naar boven